3.10.2015

Tapahtumien vuosi

Vuosi sitten tänä samaisena syksyisenä lokakuun päivänä, joka silloin sattui olemaan arkipäivä, elämäni muuttui kertaheitolla. Makasin yksityisen lääkäriaseman gynekologin vastaanotolla ja tuijotin ultraäänilaitteen näytöllä näkyvää pientä mustaa pistettä, jonka lääkäri selitti tarkoittavan, että olin raskaana. Pää löi tyhjää ja olo oli epätodellinen.

Tuosta päivästä alkoi jännittävä odotus, johon mahtui valtava tunteiden ja tuntemusten kirjo: alussa huolta, pelkoa ja epävarmuutta, pikkuhiljaa valtavaa onnea, iloa ja kiitollisuutta, mutta myös uusia huolia sekä ahdistusta suuren muutoksen kynnyksellä. Matkan varrella sain lisäksi kokea aivan ennenkuulumatonta väsymystä, pahoinvointia sekä pienen joukon täysin uudenlaisia vaivoja. Loppuraskauden ajan tunsin olevani elämäni kunnossa pienistä kolotuksista huolimatta, ja innosta puhkuen valmistauduin uuden perheenjäsenen saapumiseen. Pitkä odotus huipentui toivotun ja kaivatun käärön syntymään kesäkuun alussa, mistä alkoi ihana taival tomeran pikkumiehemme kanssa. 

Elokuu 2015
Tuntuu ihan uskomattomalta ajatella mitä kaikkea viimeiseen vuoteen on mahtunut. Tänään kun katson kohta neljän kuukauden ikäistä hymyileväistä ja nauravaista vauvaani, tunnen itseni aivan valtavan onnelliseksi ja ylpeäksi: tämä mainio pieni ihminen on minun ja mieheni ihana aikaansaannos ja minulla on kunnia ja etuoikeus olla hänen äitinsä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti