30.9.2016

Bonusta lastentarvikkeista

Yhteistyössä Bonusway

Olen itse innokas nettishoppailija ja bongailen etenkin lastentarvikkeita usein verkkokauppojen alennusmyynneistä. Parasta on, jos edullisten löytöjen lisäksi onnistun saamaan vielä ilmaiset postikulut, vaikka mies aina jostain kumman syystä nauraakin, kun riemuitsen asiasta. Hupinsa kullakin. :D Syksyn aikana olen ostanut verkkokaupan alesta muun muassa Brion hellan ja Name Itin välikausihaalarin sekä tilannut pojalle kengät ja Crocsin kumisaappaat sovitettavaksi. Asuinpaikkakunnallamme ei ole kovin kummoista vaatekauppavalikoimaa, joten ostoksille täytyy yleensä lähteä vähän kauemmas autolla. Nettishoppailu onkin tullut tavaksi myös vähän käytännön syistä. Pienelle lapselle on mielestäni aika helppo ostaa vaatteita netin kautta, sillä vaatteita ei vielä tarvitse hirveästi sovitella. Toki koot voivat joskus vaihdella, mutta tuotteiden palautus on kuitenkin yleensä aika helppoa, ja jos tilaa jotakin ennestään tuttua merkkiä, menee ostos harvemmin koon tai istuvuuden puolesta täysin pieleen.


Nettishoppaillessa käytän myös Bonusway-palvelua, jonka avulla saa kerättyä bonuksia (eli rahaa takaisin) shoppailuistaan, kun tekee ostoksia palvelun yhteistyöverkkokaupoissa. Bonuswayn valikoimaan kuuluu aika kattava joukko lastenvaate- ja tarvikekauppoja, kuten Lekmer, Babyshop, Lauran pikkuputiikki, Tiltula, Lelut24, Mamalicious, StarKids ja Sannas. Myös CDON.comilta löytyy lastentarvikkeita, mitä en ollut aiemmin edes tajunnut ja Zalandolla on luonnollisesti iso valikoima lastenkin vaatteita. Jos lelujen tai lastentarvikkeiden sijaan kiinnostavat pienten lasten kirjat, kannattaa kurkata myös Suomalaiseen Kirjakauppaan tai Vaukirjaan. Bonusten kerääminen ei vaadi muuta kuin klikkauksen verkkokauppaan Bonuswayn kautta, mistä löytyy lista kaikista yhteistyöverkkokaupoista. Kun liityt lukijanani mukaan saat lisäksi 10 euron lisäbonuksen. Liittymään pääset tästä linkistä.


Nyt ei muuta kuin kivaa viikonloppua kaikille! Täällä päin olisi luvassa oikein perinteiset treffit lauantai-illalle, en malta odottaa! :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä.
Tuotekuvat jälleenmyyjiltä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti