2.9.2016

Ihonhoidossa nyt

Olen välillä kirjoitellut lapsen ihonhoitoon käyttämistämme tuotteista, mutta kurkataampa vaihteeksi äidin ihonhoitotuotteiden valikoimaan. Luonnonkosmetiikka on minulle se juttu ja luonnonkosmetiikan tuotteet ovat olleet vain lisääntymään päin kylppärin kaapissani. Kun olen tälle tielle kerran lähtenyt, niin enää ei edes tee mieli läträtä kasvoille mitään "tavallista", synteettistä kosmetiikkaa.

Kasvot pesen ihan perinteisellä apteekista saatavalla Sebamedilla, mutta sitä lukuun ottamatta loppu purnukkavalikoimastani onkin luonnonkosmetiikkaa. Pesun jälkeen pyyhin meikin rippeet Mádaran kasvovedellä, joka myös kosteuttaa kasvoja. Aurinkosuojakerroin on minulle ehdoton juttu päivävoiteessa valoisaan vuodenaikaan, mutta olen huomannut, että luonnokosmetiikan puolelta tällaisia vaihtoehtoja on todella vaikea löytää. Muutamaan suojakertoimelliseen voiteeseen olen kuitenkin törmännyt, ja nyt käytössä on Juice Beautyn SPF30-suojakertoimella varustettu voide. Ennen tätä purkkia käytin saman merkin Mineral Moisturizer BB-voidetta, jonka väritön sävy toimi päivävoiteena meikin alla

SIlmänympärysvoiteeksi kelpuutan lähes minkä tahansa, ja Skin Blossomin silmänymräysvoiteenkin valikoin ostoskoriin joskus puhtaasti edullisen hinnan perusteella. Tämä onkin osoittautunut loistotuotteeksi hinta-laatu-suhteeltaan! Yövoiteena olen paremman puutteessa käyttänyt Mádaran erästä päivävoidetta, joka on kuitenkin eh liian kevyt omiin tarpeisiini, ainakin näin syksyn ja talven koittaessa. Mahdollista kosteusvajetta paikatakseni olen levitellyt voiteiden alle aamuin ja illoin vielä Mádaran SOS tehokosteuttavaa seerumia. En oikein tiedä tuoko tuo seerumi mitään lisäarvoa, mutta käytetään purkki nyt pois ja katsotaan sitten huomaanko eroa.

Kerran viikossa pyrin antamaan kasvoille pientä tehohoitoa kotioloissa. Kuorintaan käytän Mádaran rakeetonta AHA-hedelmähappokuorintaa, jonka annan vaikuttaa kasvoilla vajaan kymmenen minuuttia. Tämä tuote on ihanan helppo ja huuhtoutuu kasvoilta hyvin pois. Koska hedelmähappokuorinta on aika tehokas, en uskalla käyttää Mádaran syväpuhdistavaa detox-kasvonaamiota heti sen perään, vaan vasta seuraavana iltana. Naamion jälkeen kasvot punoittavat yleensä aika paljon, jolloin levittelen päälle Jurliquen ruusuista kasvonaamiota oikein reippaalla kädellä ja annan sen imeytyä kokonaan ihoon. 

Silloin tällöin käyn kosmetologilla kasvohoidossa ja ihonpuhdistuksessa, mitä huomaan usein kaipaavani etenkin kesän jälkeen, kun kasvojen iho on kesän hikoilun jäljilta ehkä hiukan tukkoinen ja kaipaa virkistystä vuodenajan vaihtuessa. Seuraava aika odottaakin jo syyskuun lopulla. Oma ihoni on myös hyvin herkkä reagoimaan hormonaalisiin muutoksiin ja on oikkuillut sekä raskausaikana, että kesän lopulla imetyksen vähentyessä. Toivon, ettei mitään hirveää räjähdystä ole tiedossa, kun imetys aikanaan loppuu kokonaan ja hormonitoimintani palautuu. 

Tässä vielä lista käyttämistäni tuotteista:
 
Puhdistus:
Sebamed Liquid Face & Body Wash
Mádara Comforting Toner

Kosteutus:
Juice Beaty SPF30 Oil-Free Moisturizer
Mádara SOS Hydra Repair Intensive Serum
Skin Blossom Reviving Eye Cream
Mádara Deep Moisture Fluid (tämä on päivävoide, mutta käytän sitä yöllä)

Tehohoito:
Mádara Peel Brightening Aha Peel Mask
Mádara Detox Ultra Purifying Mud Mask   
Jurlique Rose Moisture Plus Moisturising Cream Mask 

Ihonhoitotuotteisiini kuuluu reippaasti Mádaran tuotteita, joihin olenkin aika tykästynyt. Ne eivät myöskään ole ihan sieltä arvokkaimmasta päästä välillä aika hulppeissa hinnoissa pyörin luonnonkosmetiikan valikoimissa. Kun edelliset tuotteet alkavat loppua, tekisi seuraavaksi mieli kokeilla Mádaran edullisempaa "pikkusiskoa" Mossa-tuotemerkkiä. 

Loppuun vinkkaan vielä mahdollisuudesta kerätä bonuksia talteen kosmetiikkaostoksista, sillä Bonuswayn yhteistyöverkkokauppoihin kuuluvat myös muun muassa ulkolaiset Lookfantastic ja Feelunique sekä kotimainen Biodelly, joiden kautta itsekin yleensä tilailen tarvitsemiani ihonhoitotuotteita ja meikkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti