31.10.2016

Loppusyksyn kuulumisia ja arvonnan voittaja

Heipparallaa, täällä ollaan taas pienen kirjoitustauon jälkeen! Lyhyt blogitauko teki todellakin hyvää: olen nauttinut viime viikkoina suunnattomasti siitä, että aikaa on ollut niin paljon enemmän kaikkeen muuhun. Olen saanut tekemättömiä hommia hoidetuksi ja nautiskellut siitä, kun ei ole ollut mitään pieniäkään velvollisuuksia hoidettavana. Tauon jälkeen ajattelin päivittää blogia jatkossa vähän verkkaisempaan tahtiin, varmaankin noin kaksi kertaa viikossa, mutta katsotaan nyt miten tämä tästä taas muotoutuu. Huomenna on jo marraskuu ja jouluhan se sieltä alkaa pikkuhiljaa lähestymään. Näin lokakuun viimeisenä otetaan kuitenkin vielä pieni kertaus viime viikkojen tapahtumista:

Viime viikkoina olen...

...hinnoitellut ison kasan kirpparitavaraa. Turha roina ahdistaa ja ajattelin ottaa loppuvuodesta vielä kirpparipöydän.

...teettänyt yli 200 kappaletta häävalokuvia paperikuviksi. Kiitoskortteja varten täytyisi vielä valita kuva, että saisimme kortit teetettyä ennen joulua ja lähetettyä ne edullisessa joulupostissa.

...askarrellut muista kuin häävalokuvista hauskan kuvakansion lahjaksi eräälle henkilölle.

...aloittanut vihdoin ja viimein pojan vauvakirjan täyttämisen. Meillä on Mauri Kunnaksen vaaleansininen Vauvakirja, joka on odottanut täyttäjäänsä jo ties kuinka kauan... Onneksi on blogi, johon vauvavuoden tärkeimmät asiat on kirjoitettu muistiin!

...seurannut taaperon vesileikkejä. Kuinka paljon riemua ja innostusta rännistä valuvat vesipisarat ja vesilätäköt voivatkaan saada aikaan. Ulkoilussa on viime aikoina ollut vain yksi ongelma: sisälle läh.

...ihmetellyt taaperon kanssa ensilunta. Viime viikolla (märkä) ensilumi satoi, ja suli tietenkin melkein saman tien pois. Yhden iltapäivän verran ehdimme kuitenkin tutkimaan valkeaa kerrosta nurmikon ja hiekkalaatikon päällä.

...keksinyt, mitä annamme läheisille ihmisille joululahjaksi.

...tehnyt pieniä kodin kunnostustöitä, kuten maalannut keittiön liesikuvun taustan, mikä jäi parin vuoden takaisen keittiöremontin yhteydessä tekemättä.

...pohtinut noin tuhat kertaa ensi vuotta, töihin paluuta ja kaikkia eri mahdollisuuksia siihen liittyen. Yksi asia alkaa nyt olla ylitse muiden.

...saanut kuulla lapsen suusta ensimmäisen kerran sanan "äiti". <3
 
Muumi Baby -arvonnan voittaja on nyt selvillä ja arpaonni suosi tällä kertaa Anonyymia, joka jätti arvontaan tällaisen kommentin: "Meillä kokona 6 ja näitäkin vaippoja olisi kiva testata. :)"  Voittajalle on lähetetty sähköpostia osoitetiedusteluja varten. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja onnea vielä voittajalle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti