17.10.2016

Syysloma

En ole koskaan ollut parhaimmillani pimeään vuodenaikaan, mutta tämä syksy on tuntunut jotenkin poikkeuksellisen raskaalta. En oikein saa kiinni, mistä väsynyt ja alavireinen olo johtuu, sillä periaatteessa olen saanut nukuttua ihan hyvin. Nämä pimenevät päivät vaikuttavat varmasti taas omalta osaltaan asiaan. 

Kaipaan jotain vaihtelua, ja päätinkin että nyt olisi hyvä hetki ottaa pieni irtiotto blogista. Blogi on jo pitkään päivittynyt aika reippaaseen tahtiin, eikä pidempiä kirjoitustaukoja ole juuri ollut. Syksyn aikana olen päässyt tekemään myös monia yhteistöitä Mammalandian kautta eri yritysten ja toimijoiden kanssa, ja olen niistä kaikista kiitollinen, mutta jos ne haluaa tehdä hyvin, voivat ne olla myös aika työläitä. Blogiharrastuksen olen pyrkinyt rajaamaan vain arkipäiviin, että viikonloput olisivat vapaata aikaa perheen ja ystävin kanssa, ja viime aikoina on tuntunut siltä, että viikonloppuisin on jotenkin paljon vapaampi ja rentoutuneempi olo, kun olen tietoisesti päättänyt, että en avaa tietokonetta esimerkiksi pojan päiväuniaikaan ollenkaan. Blogi on ihana harrastus, mutta se vie myös paljon aikaa, ja juuri nyt tuntuu, että kaipaan vapaa-ajalleni enemmän lepoa ja jouten oloa. Voisin tehdä välillä ihan jotain muita asioita. Myös kirjoitusinspiraatio on ollut vähän kateissa viime aikoina, joten ehkä pieni tauko olisi senkin vuoksi ihan paikallaan.

Blogi hiljenee siis pitämään syyslomaa nyt koulujen syyslomien aikaan tällä ja ensi viikolla. Yhden kivan arvonnan tulen kuitenkin tänne jossain vaiheessa julkaisemaan, joten pysykäähän kuulolla. Palataan taas, mukavia syyspäiviä! :)

6 kommenttia:

 1. Ihanaa ja rentouttavaa blogi syyslomaa sinne.♥

  VastaaPoista
 2. Ymmärrän ajatuksesi erittäin hyvin! Vaikka tämä onkin "vain" harrastus niin kummallisesti se tuntuu välillä velvollisuudelta. Aurinkoista ja rentouttavaa syyslomaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan... Ja kiitos, toivottavasti se aurinkokin vähän näyttäytyisi välillä :)

   Poista