12.10.2016

Uutuus välipalapöydässä: MuumiBerrie

Yhteistyössä Mammalandia ja Roberts

Taapero on päässyt lokakuun aikana maistelemaan välipalapöydässä ihan uutta herkkua iän ikuisten smoothiepussien, naksujen ja kaurajogurtin sijaan. Pienistä purkeista, joiden kyljessä muumipeikko tanssahtelee paljastui MuumiBerrie eli perheen pienimmille tarkoitetut päivän marjat juotavassa muodossa. Nämä purkit lähetti meille Mammalandian järjestämän yhteistyön tiimoila suomalainen perheyritys nimeltä Roberts. Tarkkasilmäinen huomaa, että tässä postauksessa näkyvissä purkeissä lukee vielä tuotteiden vanha nimi, mutta oikea nimitys on siis MuumiBerrie, joka lukee myös kauppojen hyllyillä löytyvissä purkeissa.


Desin purkkiin pakatut MuumiBerriet on valmistettu kokonaisista marjoista, jolloin mukana ovat myös terveellisiä flavonoideja, vitamiineja ja kuituja sisältävät marjojen kuoret ja siemenet. Pohjoisen marjojen makuja on kaksi: vadelma ja maisteltavaksi saamamme villimustikka, joista jälkimmäinen sisältää moninkertaisesti enemmän ravintoaineita kuin viljelty pensasmustikka. Taaperolle marjaisat maut ovat maistuneet aina ja mustikka on yksi lemppareista. Metsäretkilläkin olemme vielä popsineet syksyn viimeisiä mustikoita ja hyvin ne ovat maistuneet, vaikka joku on väittänyt loppusyksyn mustikoita kuivakoiksi. MuumiBerrie ei ollut poikkeus, vaan villimustikkaa sisältävä MuumiBerrie upposi mainiosti heti ensimmäisellä maistelukerralla. Berriet ovat maidottomia, laktoosittomia, gluteenittomia ja täysin kasviperäisiä, eivätkä ne sisällä lisättyä sokeria.

Tämän ikäiselle en uskalla antaa purkkia vielä täysin omin käsin juotavaksi, sillä Berrie täytyy osata hörpätä pienestä juoma-aukosta. Berrie on koostumukseltaan hyvin juoksevaa, ja taapero voisi kipata koko mustikkasopan nopeasti päälleen. Vähän isompi lapsi suoriutuu itsenäisesti juomisesta varmasti jo paremmin, mutta vaatteet kannattaa silti suojata. Tai mikäpä estäisi tarjoamasta lapselle pilliä Berrien juomista varten? MuumiBerriet säilyvät huoneenlämmössä, joten ne voi napata mukaan vaikka matkaevääksi kunhan vain muistaa pakata ne varovasti, sillä etenkin pakkauksen kansi on melko ohutta tavaraa. MuumiBerrieitä voi tietysti hörppäillä myös aikuinen, mutta aikuisille valikoimasta löytyy myös oma juotava Berrie sekä tehomarjajuoma Berrie+, johon on lisätty kollageenia ja kuituja.

Kivaa, että pienille lapsille suunnattujen terveellisten valmisvälipalojen valikoimaan tulee välillä uusia vaihtoehtoja, ja erityisen mukavaa on, että näitä vaihtoehtoja tarjoaa kotimainen yritys. Paljon käyttämissämme smoothiepusseissa vähän harmittaa niistä syntyvän kaatopaikkajätteen määrä, mutta MuumiBerrie-purkit ovat sen sijaan kantta lukuun ottamatta energiajätteeseen kelpaavaa materiaalia. Sanoisin, että Berriet ovat kiva ja maistuva välipala(eväs) vaikka koko perheelle, ja samalla tulee nautittua päivän marja-annos, jollaista Lapsiperheiden ruokailusuosituksetkin suosittelevat jokaiseen päivään.

Robertsin tuoreimmat kuulumiset löydät Facebookista täältä ja Mammalandiaa pääset seuraamaan samaisessa paikassa täällä

Berriet saatu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti