30.12.2016

Pehmeää pukinkontista: Ecobaby

Yhteistyössä Mammalandia ja Ecobaby

Taapero sai tänä vuonna yhden etukäteisjoululahjan, jonka esittelen näin joulun jälkitunnelmissa. Meillä ei ole muutenkaan ollut kiire siivota joulua pois, vaan tonttukoristeet ja joulukuusi komeilevat edelleen paikoillaan. Tämän postauksen kuvissa palataan aatonaattoon, jolloin taapero oli kuusen koristelupuuhissa yllään Anne Linnonmaan Ecobaby-malliston neulepusero, jonka saimme Mammalandian järjestämän yhteistyön kautta. 

Ecobaby on suomalainen yritys, joka valmistaa myrkyttömiä lastenneuleita orgaanisesta puuvillasta. Meille kotiutui malliston kietaisumallinen Hauva-resoripusero laivastonsinisenä, joka on ihanan pehmoinen ja lämmin paita tähän vuodenaikaan tai vaikka joulunviettoon. Selailin Ecobabyn verkkokaupan tarjontaa joulun alla, ja pehmoiset neuleet toivat vahvasti mieleen juuri joulun. Kietaisumallisessa Hauva-puserossa on väljä kaula-aukko, jonka ansiosta se on helppo pukea lapselle. Puuvilla ei kutita, joten paitaa voi käyttää paljaan ihon päällä, tai sitten pukea alle vaikka bodyn. Neulos on ihanan paksua ja pehmeää, ja etuosan kietaisukappale on kaksikertaista kangasta, joten lämmin tämä myös on. Pusero lämmittääkin hyvin vaikka välikerroksena ulkohaalarin alla. Ecobabyn vaatteet kestävät jopa 60 asteen pesun ja ne on valmistettu EU:n alueella.


Ecobabyn mallistoon kuuluu neulepaitojen lisäksi vetoketjullisia tai napillisia neulejakkuja, neulehousuja ja -pipoja koossa 60−110cm, myös värivaihtoehoja on useita. Neuleet ovat kaksoiskokoa, joita ainakin kietaisupuseron kohdalla luonnehtisin aika pieneksi mitoitukseltaan (etenkin pituudeltaan). Taapero on puolitoistavuotiasneuvolakäynnin mukaan reilu 82 senttinen ja koko 80/90 on Hauva-resoripuserosta juuri nyt sopiva, mutta ei ollenkaan reilu. Jos siis yhtään arvotte eri kokonumeroiden välillä, niin suosittelen rohkeasti valitsemaan isomman koon.

Vaikka joulu jo menikin, on laadukkaita vaatteita kiva antaa muulloinkin lahjaksi; miksei ilahduttaisi vaikka omaa kummilastaan tai vastasyntyneen vauvan perhettä pehmoisella paketilla? Itse tosin aion pitää Ecobabyn joulunpunaiset neuleet mielessä nimenomaan tulevia jouluja ajatellen jos vaikka taapero saisi jonakin vuonna vuorostaan punaisen jouluneuleen. Tuo joulukuusi on muuten vastoin odouksiani saanut seisoa olohuoneen nurkassa aika rauhassa. Ensimmäisinä päivinä taaperon piti käydä välillä kokeilemassa koristeita ja varsinkin pallot ovat kiinnostaneet kovasti, mutta kun asiaa on selitetty, ei koristeita ole käyty kovin paljon nykimässä. Kiellotkin menevät siis toisinaan perille tämänikäisille! ;D Kuusi varisee siihen malliin, et minun puolestani se joutaisi viimeistään huomenna pihalle, mutta katsotaan mitä talon miesväki siihen tuumaa...


Ecobabyn vaatteita voi tilata heidän verkkokaupastaan tai bongailla niitä jälleenmyyjiltä, kuten Kankurin tuvasta Helsingissä. Seuraa Ecobabyn tuoreimpia uutisia Facebookissa, ja kurkkaa samalla Mammalandian Facebook-sivuille.

Neulepusero saatu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti