20.4.2017

Mehujehu − pieni, mutta loistava keksintö

Yhteistyössä Mammalandia ja Emmastiina

Posti toimitti meille vähän aikaa sitten kivan pikkupaketin, jonka lähettäjä oli valikoituihin lastentarvikkeisiin keskittynyt kotimainen Emmastiina-verkkokauppa. Paketista paljastui pieni, mutta nerokas keksintö, joka ansaitsee todellakin oman postauksensaarvostan näppäriä ja toimivia arjen helpottajia, jollainen Mehujehukin on.

Olen edelleen pitänyt aika tiukkaa linjaa lisätyn sokerin suhteen taaperon ruokavaliossa, ja välillä tunnen kuuluvani äitinä todelliseen vähemmistöön siinä mielessä, etten ole antanut lapselleni esimerkiksi mehua. En vain ole kokenut sitä tarpeelliseksi, eikä taaperokaan osaa vielä sokeriherkkuja kaivata. Sen sijaan vauvanruokahyllystä löytyviä pillimehusmoothieita (vai smoothiepillimehuja?) nappaan aika usein ostoskoriin; niitä taapero saa välillä välipalalla ja niitä on helppo ottaa mukaan evääksi. Smoothiet ovat pojan herkkua ja pillillä imeminen taitaa lisätä ruokailuhetken hauskuutta entisestään. Näistä pillimehupurkeista olen kyllä huomannut sen, miten helposti lapsi saa välillä purskautettua mehua ulos jo ennen kuin pilli on ehtinyt suuhun asti. Mehujehu on ratkaisu tähän ongelmaan! Keväisen väri-innostukseni jälkeen ei ole muuten varmaan  mikään yllätys, että Mehujehun väriksi valikoitui keltainen Sitruuna...


Mehujehu on muovinen kotelo pillimehulle, tuotekuvauksen mukaan "maailman paras (ja ainoa) pillimehun käyttökotelo". Mehujehun avulla sotkut jäävät vähemmälle ja pilli on nätisti paikoillaan, minkä lisäksi kotelo tarjoaa kätevän säilytyspaikan mukaan pakatulle pillimehulle. Parhaiden keksintöjen ei todellakaan tarvitse olla isoja tai kalliita. Erityisen hienoa on, että tämä tuote on suomalaista suunnittelua!

Onko Mehujehu jo tuttu juttu? 

Seuraa Emmastiinan ja Mammalandian tuoreimpia uutisia myös Facebookissa. 

Mehujehu saatu Emmastiina-verkkokaupasta Mammalandian järjestämän yhteistyön kautta.

2 kommenttia:

  1. Meiltä löytyy juuri tämä keltainen yksilö :) Todella näppärä näiden taaperoiden kanssa. Häätyy sitten Pikkusiskolle hommata oma kun aika on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltainen väri on ihana! Meillä tämä pääsee varmasti vielä kovaan käyttöön kesän reissuilla ja retkillä :)

      Poista