30.4.2017

Vapputervehdys

Olisiko jo aika kertoa asiasta täälläkin?

Suurin osa lähipiiristä tietää uutiset, ja nyt eletään kuitenkin jo raskausviikkoa 18, joten voisi olla sopiva hetki paljastaa meidän pieni salaisuus, joka täällä näppäimistön toisella puolella alkaa olla jo hyvin näkyvissä. 

Jos kaikki menee hyvin, niin syksyllä meitä on neljä.

Alkuvuosi on siis kulunut alkuraskauden merkeissä; pahoinvointi oli pahimmillaan ympärivuorokautista ja lähes lamaannuttavaa, ja arjen pyörityksestä saati sitten työpäivistä selviytyminen otti silloin todella koville. Viikolla 16 huono olo jäi lopulta kokonaan taakse, ja nyt vaikuttaa siltä, että olen päässyt siirtymään siihen ihanaan, hyvävointiseen keskiraskauden vaiheeseen, jonka muistan hyvin ensimmäisestäkin odotuksesta. Tunnen taas oloni omaksi energiseksi itsekseni, ja on ihanaa, kun raskausvatsa alkaa kunnolla erottua, enkä näytä vain siltä kuin olisin muuten vain turvoksissa. Vauvan potkut tuntuvat jo, ja parin viikon päästä pääsemme moikkaamaan häntä rakenneultraan. Alkuraskauden ultrassa viikolla 12 näytti kaikki olevan kunnossa, toivottavasti nytkin. 

Me odotamme sinua, pieni syksyn sipuli.

Palailen raskauskuulumisiin lisää myöhemmin, mutta nyt toivotan näissä tunnelmissa oikein iloista ja toivottavasti lämmintä vappua teille jokaiselle! :)

19 kommenttia:

 1. Kevät on kylvön aikaa ja syksyllä saa kerätä sadon 🖤 Ihanaa odotusaikaa! Ja hyvää vappua!

  VastaaPoista
 2. Oi, onnea paljon! Täällä myös syksylle vauvaa odotetaan. Terv. vakkarilukijasi viiden äiti

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea! Arvaa, täällä mennään ihan samoilla viikoilla! :) Kiva seurailla, jos kirjoittelet jatkossa myös raskauskuulumisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja onnea sinnekin! <3 Varmasti tulee kirjoiteltua! :)

   Poista