27.3.2018

Marjaisaa välipalaa (+ alekoodi)

Yhteistyössä Perhekupla ja Roberts 

Erilaiset smoothiet kuuluvat olennaisesti meidän välipalapöytäämme; taapero syö toisinaan kaupan valmissmoothieita, mutta kuluneen vuoden aikana olemme surauttaneet nämä juotavat välipalaherkut yhä useammin ihan itse. Sain kai vuodenvaihteen jälkeen jonkin terveyskipinän, sillä vanha tehosekoitin on ollut tässä muutaman kuukauden aikana varmasti enemmän käytössä kuin koko sen omistamisemme aikana yhteensä! Maaliskuussa välipalapöytäämme tuli smoothieiden rinnalle kivaa vaihtelua, kun suomalainen perheyritys Roberts lähetti meille maisteltavaksi Berrie-juomiaan Perhekuplan järjestämän yhteistyön kautta. 

Berrie on lyhyesti päivän marja-annos juotavassa muodossa. Marjaisia makuja on monia, ja valikoimaan kuuluu myös lapsille suunnattu Muumi Berrie, jota olemme maistelleet taaperon kanssa aiemminkin. Desin purkista hörpättävä marja-annos on kätevä tapa huolehtia marjojen syönnistä, sillä ainakin meillä marjoja tulee syötyä paljon vähemmän kuin hedelmiä ja muita kasviksia. Berriet valmistetaan Suomessa puhtaista, pohjoisen alueen kokonaisista marjoista, tuotteen sisältämistä ainesosista voi lukea lisää täältä. Oma suosikkini Berrie -mauista on simppeli villimustikka, jossa on huikea määrä (139 kpl) marjoja.

Berriet maistuvat loistavasti sellaisenaan, mutta lisäksi päätin kokeilla, miten voisin yhdistää tämän marjavälipalan ikisuosikkimme smoothien kanssa. Erilaisia marjoja yhdistelevä smoothie tuntui luonnollisimmalta vaihtoehdolta, kun Berriet kerran ovat kyseessä. Mauksi valikoitui Muumi Berrien vadelmaversio, sillä vadelmaa meillä on harvemmin pakkasessa, toisin kuin muita marjoja. Berrie toimii smoothiessa hyvin, sillä nestemäinen marjapitoinen tuote antaa smoothielle juoksevuutta, jolloin taas muita nesteitä tarvitaan vähemmän kuin normaalisti. Tykkään käyttää smoothien seassa kalsiumpitoista kaurajuomaa, mutta sen tilalle voi tässä reseptissä lorauttaa myös maustamatonta jogurttia.

Marjamix smoothie

1 Muumi Berrie vadelma
1 dl mansikkaa
1 dl mustikkaa
1 banaani
2 dl kaurajuomaa
(koristeeksi esim. kookoshiutaleita)

Smoothiet valmistuvat ihanan helposti vain nakkaamalla kaikki raaka-aineet tehosekoittimeen ja surauttamalla sekaisin. Lopputuloksena tästä ohjeesta on ihanan marjaisaa, voimakkaan violetin väristä välipalaherkkua. Nopeaa, vaivatonta ja niin herkullista! Ohjeen mukaisesta määrästä tulee riittoisa välipala-annos taaperolle ja vanhemmalle, mutta raaka-aineet tuplaamalla tätä vitamiinipommia voi valmistaa useammalle syöjälle.

Berriet ovat saatavilla verkkokaupasta, K- kauppojen ja Stockmannien hedelmä -ja vihannesosastoilta sekä Ruohonjuuresta. Vinkkinä voin kertoa, että verkkokaupasta löytää edullisia Berrie-monipakkauksia, minkä lisäksi nyt rekisteröitymällä tilauksen yhteydessä koodilla PERHEKUPLA saa vielä −10% alennusta tilauksen loppusummasta. Tämä etu kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos Berrien maistelu kiinnostaa! :)


 
Klikkaa ja kurkkaa:
Roberts Berrie Facebookissa
Perhekupla Facebookissa

4 kommenttia:

 1. Nämä ovat kyllä kivoja välipaloja tai eväitä mukaan otettavaksi.
  Tuo smoothie juttu olikin hyvä idea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oon nyt ollut tosi innostunut smoothieista ja on kiva kokeilla välillä uusia versioita :) Berriet taas on helppo ottaa mukaan ja hörpätä missä vaan!

   Poista
 2. Kuulostaa herkuilta, oli minulle uusi tuttavuus. Etsin käsiini seuraavan kerran kaupassa:)

  Haastoin sinut blogissani 5x3 -positiivisuushaasteeseen. Olisi mukava lukea vastauksesi kysymyksiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etsi ihmeessä, välillä on kiva kokeilla jotain uutta :) Ja kiitos haasteesta, täytyypä käydä poimimassa se blogistasi, niin pääsen vastailemaan! :)

   Poista