16.4.2018

Ainu mukana arjen tilanteissa (+ arvonta!)

Yhteistyössä Perhekupla ja Ainu

Kenellepä Ainu ei olisi tuttu? Me taisimme saada ensimmäiset Ainu-tuotteemme esikoisen äitiyspakkauksen mukana reilut kolme vuotta sitten: pakkauksesta paljastui silloin Ainu-merkkinen purulelu ja hoitovoide. Ennen vauvan syntymää ostin myös Medela-rintapumpun, joka on edelleen käytössä. Yksi Ensipupukin meillä asusti jo ennestään. Nyt pääsimme tutustumaan näihin lapsiperheille suunnatuihin tuotteisiin lisää, kun Ainu lähetti meille ihanan tuotesetin, josta paljastui muutamia vauvaperheen arjen rutiineihin liittyviä tarvikkeita. Tämä yhteistyö on järjestetty Perhekuplan kautta.

Ruokailuun liittyvät tuotteet otimme heti käyttöön kolmisen viikkoa sormiruokailleen pikkuneitimme kanssa. Sormiruokailun alkuvaiheessa ei vielä tarvita kummoisia välineitä, mutta mikään ei estä silti harjoittelemasta niiden käyttöä. Ainun kahvoilla varustetusta ensimukista tytölle on tarjottu välillä vettä, perimmäisenä ajatuksena, että hän oppisi hörppimään siitä äidinmaidot massuunsa, kun minä olen poissa. Tuttipullo ei ole neidille nimittäin oikein kelvannut. Viime viikonloppuna maidon syöttö menikin isin ja mukin kanssa onnistuneesti, kun minä olin kaupoilla, hurraa! Ensimukin pehmeä nokka on selvästi tytön mieleen, sillä hän imeskelee sitä aina oikein antaumuksella, muutenkin hän on kovin innostunut tutkimaan uutta mukiaan. Puolivuotias vauva osaa napata kahvoista kiinni, mutta varsinainen juominen ei vielä onnistu itsenäisesti, sillä tyttö ei ole hoksannut, että mukia täytyy kallistaa saadakseen jotain sen sisältä. Muki tarjoaa vauvalle kuitenkin loistavaa viihdykettä ruokapöydässä, ja eiköhän se uuden taidon oppiminen tapahdu leikin kautta tässäkin asiassa.

Mukin lisäksi olemme testailleet Ainun lusikoita, jotka vaihtavat väriä kuumassa ruuassa tai nesteessä. Vauvan sormiruokailu on vielä niin alkuvaiheessa, ettei hänen kanssaan ole päästy vielä (lusikoitaviin) puuroihin asti, joten toistaiseksi tyttö on saanut touhuta lusikoiden kanssa ruokapöydässä muuten vain. Lusikat ovatkin olleet yllättävän kivat "lelut", ja ruokailuvälineet tulevat tällä tavoin tutuiksi jo ennen kuin niitä käytetään varsinaiseen tarkoitukseensa. Myös taapero on ollut varsin innostunut näistä väriä vaihtavista "taika"lusikoista ja on syönyt niillä muun muassa puuroa ja sekoitellut kaakaota. Ainulta saamamme hammasharjat ovat samaa mallia, jotka havaitsimme hyviksi jo esikoisen vauva-aikana ja ne odottavat käyttöön pääsyään, eli että tytön ensimmäiset hampaat nousevat ikenestä kunnolla. Suloinen Ballerina Ensipupu pomppasi puolestaan pinnasänkyyn muiden unikavereiden joukkoon. Ihanan pehmoinen pupu vauvalle halittavaksi!

Ilokseni saan arpoa yhden vastaavanlaisen Ainu-tuotepaketin kuin meidän saamamme. Tähän vauvoille suunnattuun pakettiin kuuluu siis ensimuki, lusikkapakkaus, hammasharjapakkaus ja ihana perinteinen Ainu Ensipupu. Meidän pakettimme oli väreiltään hempeän tyttömäinen, mutta saatavilla on myös poikamaisempia värivaihtoehtoja. Osallistu arvontaan kommentoimalla tätä postausta ja kertomalla olisiko toiveenasi tytölle vai pojalle suunnattu paketti. Muista myös ilmoittaa sähköpostiosoitteesi! Arvonta päättyy sunnuntaina 22.4.2018 klo 23.59, jonka jälkeen voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan! Arvonta on päättynyt, ja voittajalle on lähetetty sähköpostia. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! :)

Seuraa

21 kommenttia:

 1. tytölle

  jessicalonnberg@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Reilun vuoden ikäinen tyttömme harjoittelee innokkaasti omatoimista ruoan lusikointia ja hampaiden harjausta. Ensipupu olisi maailman paras unilelu ��

  hanna.gylden@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Pojalle :)
  laura.elorinne@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Tytölle

  lil_citcat(at)hotmail piste com

  VastaaPoista
 5. Pojalle :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 6. 5kk pojalleni :)
  jonna.tiittanen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 7. Heippa Terhi! Ihanaa lueskella teidän arjesta. Meidän tytölle 2,5kk kelpaisi tällainen setti 😍

  suni.riikka@gmail.com

  VastaaPoista
 8. 6 kk poika
  anni.vadelma(at)gmail.com

  VastaaPoista
 9. Tytölle.
  kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Toiveena pienelle tytölle suunnattu paketti! hippu(at)outlook.com

  VastaaPoista
 11. tytölle :)
  mariaheinonen1@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Mukana! Setti olisi hyvä meidän 5kk tytölle.
  kirmiina@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Tytölle <3
  juulia.myllykangas@outlook.com

  VastaaPoista
 14. Tytölle!
  babystepblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Pojalle :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 16. Tytölle!
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 17. Tytölle :)
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Pojalle!

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Tytölle :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Tytölle olisi
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Moikka! Setti tulisi pojalle :)
  mehilainen888@suomi24.fi

  VastaaPoista