31.5.2018

Hoitorepun sisältö + Ella's Kitchenin uutuudet

Yhteistyössä Perhekupla ja Ella's Kitchen

Viime kesänä, ennen vauvaa syntymää, oli hankintalistalla uusi hoitolaukku. Asiaa miettiessäni aloin käytännöllisyyssyistä kallistua hiljalleen repun suuntaan: kun kantamukset olisivat selässä, olisivat kädet vapaina lapsia varten. Kauan haaveilemani Kånken tarttui sitten mukaan kesäreissulta alennusmyynnistä, ja vanha kulahtanut, meille käytettynä saapunut laukku sai väistyä. Vaunujen kanssa liikkuessamme reppu matkustaa yleensä tavarakorissa, mutta sisätiloihin siirtyessä tai tilanteen muuten vaatiessa selässä.

Hoitorepun sisältö on meillä aika vakio; kotiin tullessa pyrin aina saman tien purkamaan likapyykin pyykkikoriin ja laittamaan tilalle uudet puhtaat versiot. Näin lähdön hetkellä ei tarvitse enää ruveta pakkailemaan ja keräilemään tavaroita. Myös vauvan vaippojen lukumäärä on vakiintunut − poikkeuksen tekevät tietysti pidemmät reissut. Näitä asioita kannan repussani:
- vaihtovaatekerta vauvalle
- vaihtohousut esikoiselle
- 3 kpl vauvan vaippoja
- paketti puhdistuspyyhkeitä
- harsoliina
- pieni pyyhe
- kertakäyttöinen hoitoalusta
- ruokalappu
- sivutaskuissa nenäliinoja ja pieni muovipussi likapyykille/vaipoille sekä puhelin ja kotiavaimet
+ kesällä vesipullot


Yleensä nakkaan reppuun myös jotain pientä evästä varmuuden vuoksi. Aina niille ei ole tarvetta, mutta jotain pientä hätävaraa on aina hyvä olla mukana lasten kanssa liikkuessa. Toukokuussa repussa on kulkenut mukana Ella's Kitchenin uutuustuotteita, joita saimme maisteltavaksi Perhekuplan järjestämän yhteistyön kautta. Ella's Kitchenin smoothiepussit ovat meille tuttuja jo esikoisen vauva-ajasta, ja nyt tuotemerkin valikoima on laajentunut näillä uusilla maustetuilla luomumaissinaksuilla. Sormiruokailuun ja terveelliseen naposteluun hyvin soveltuvia naksuja on kahta eri makua: porkkana-palsternakka ja mansikka-banaani. Ensiksi mainittu oli ylivoimaisesti sekä minun että kohta kolme vuotta täyttävän esikoisen suosikki − näissä naksuissa on oikeasti makua! Uutuuspussit löytyvät tällä hetkellä K-ryhmän kaupoista.

Vauva on toistaiseksi saanut tutustua Ella's Kitchenin makuihin smoothiepussien muodossa. Ella'sin pussit ovat meillä suosiossa luomulaatunsa ja hyvien makuyhdistelmiensä vuoksi, ja etenkin siksi, etteivät ne sisällä mitään ylimääräistä − juuri täydellisiä eväitä vauvalle. Nämä huoneenlämmössä säilyvät smoothiepussit ja erilaiset naksut ovat ehkä maailman kätevimpiä repussa kulkevia eväitä pienille (ja isoillekin) lapsille. Vaippojen ja vaihtovaatteiden lisäksi pieni naposteltava kuuluu ainakin omalla kohdallani hoitorepun tärkeimpien tavaroiden TOP 3:een.

Mitä sinun hoitolaukustasi tai - repustasi löytyy?

Seuraa
Perhekupla Facebookissa 

Kuvissa näkyvät Ella's Kitchenin tuotteet saatu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti