7.6.2018

Kesäloma

Blogin nimittäin. Tänään on esikoisen 3-vuotissyntymäpäivä, jota juhlittiin railakkaassa taaperoseurassa, ja viikonloppuna juhltaan vielä lisää. 3-vuotiskuulumisten sijaan ilmoitan kuitenkin, että Askeleita-blogi elelee tulevan kesän aikana aiempaa hiljaisempaa eloa.

Tänään jätän taakseni Perhekupla-yhteisön, ja yli kahden vuoden yhteisöön kuulumisen jälkeen jatkan blogini kanssa taas täysin itsenäisesti. Syynä on se, että aika ja energia eivät nykyisessä elämäntilanteessa yksinkertaisesti riitä koviin moneen asiaan, ja jostain on karsittava. Juuri nyt haluan keskittyä täysillä omaan perheeseen ja tähän aikaan, kun lapset ovat pieniä − niihin asioihin, jotka ovat tärkeimpiä. Tämä on todennäköisesti viimeinen kesä, jonka saan viettää lasten kanssa kotona ennen työelämään palaamista. Blogia en kuitenkaan ainakaan vielä ole lopettamassa kokonaan, vaan kirjoittelen tänne silloin tällöin, kun siltä tuntuu. Onhan tämä oma terapiavälineeni ja tärkeä muistojen säilömispaikka.

Kiitokset vielä Perhekuplalle ja sitä edeltäneelle Mammalandialle, joihin sain kuulua, sekä kaikille teille lukijoille ja seuraajille! Ihanaa kesää ja palataan asiaan jossain vaiheessa! :)

2 kommenttia: